YOL YARDIM

YOL YARDIM

BİZİ ARAYIN (HAMZA YAZICI)


+905061817515


+905061817515


+905061817515


aksuotokurtarma@gmail.com


BİZİ ARAYIN (HAMZA YAZICI)


+905061817515


+905061817515


+905061817515


aksuotokurtarma@gmail.com


BİZİ ARAYIN (HAMZA YAZICI)


+905061817515


+905061817515


+905061817515


aksuotokurtarma@gmail.com


Bursada Oto kurtarma, Bursa oto kurtarma, Yol yardım, Toplu araç çekici, Sıfır araç çekici, Hasarlı araç çekici ve yelkenli deniz araçları taşıma hizmetleri 

Bursa oto kurtama hizmetini yapmakta olduğumuz, Bursa oto kurtarma firmamız  Sık sık seyahat eden kişilerin korkulu rüyası olan aniden yolda kalan araçlar bir gün sizin de yolculuğunuzu zehir edebildiği görmekteyiz. 

Genellikle, daha önce üstüne düşmediğiniz bir arıza sebebiyle ortaya çıkan ve ortaya çıktığı andan itibaren sizi pişman eden bu “istemsiz molalar” neticesinde yol yardımı ile tanışırsınız.

Araç ve sigorta özelinde kapsamı değişkenlik gösteren yol yardımına dair tüm detayları öğrenmek ve bu tatsız deneyimi en kısa sürede sonlandırmak için yazımıza göz atmanız yeterli.

Yol Yardımı Nedir?

Bursa oto kurtama olarak uzun yol seyhat ettiğimiz oluyor, Uzun yolda seyahat edenler bilir, en aceleniz olduğu anda ya da en zorlu yol koşullarına maruz kaldığınızda aracınızın arıza yapacağı tutar.

Bu gibi durumlara yönelik bir B planı oluşturmadıysanız, uzunca bir süre yolda mahsur kalabilirsiniz. Bursa oto kurtarma ve Yol yardımı işte tam da bu esnada devreye giriyor.

Arıza ya da kaza gibi durumlar için aracınızı güvenceye alan Aksu oto kurtarmave  yol yardımı, çoğunlukla kaskonuz tarafından sağlanır. Yol yardım paketleri, her şirket ve hizmet özelinde farklılaşır.

Bu nedenle kapsamları da farklı olabilir.

Kaskonuzu satın alırken, bu detaylara iyice göz atmalı ve yeterli olmadığını düşündüğünüz noktalarla ilgili sigorta yetkilinizle görüşerek, poliçenizi ihtiyaçlarınız dahilinde yenilemelisiniz.

Yol Yardımı Neleri Kapsar?

Yol yardım hizmeti, genellikle 7/24 sunulan ve telefon ya da mesaj aracılığıyla talep edebileceğiniz bir hizmet olan Bursa oto kurtarma ve yol yardımı veya benzeri firmalar tarafından yapılır..

Yol yardımları hangi şirket tarafından sağlanırsa sağlansın, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde ve yasaların kara yolu olarak tanımladığı yollar dahilinde sunuluyor.

Bursa oto kurtarma ve Yol yardımı, yolda kalan ya da kazaya karışan aracın yerinin tespit edilerek bulunduğu yerden alınması ve anlaşmalı en yakın servise götürülmesi sürecini kapsar.

Bursa oto kurtarma Anlaşmaya göre Taşıma hizmeti  yetkili serviste gerçekleştirilecek işlemlerin ödeme kapsamı, şirket ya da poliçelere göre değişkenlik gösterebilir.

Buna ek olarak, aracın lastiklerinin zarar görmesi ya da değiştirilmesi gereken durumlarda yine yol yardımından yararlanılabilir.

Bu tip yardımlarda işçilik masrafı kasko tarafından karşılanır; ancak sigortalı kişi malzemeyi sağlamak ya da malzemenin masrafını ödemek durumunda kalabilir.

Bursa oto kurtarma ve yol yardım, Yakıtı biten ve yolda kalan araçlar için yol yardımı yine devreye girer ve aracınızı en yakın benzinciye taşımanıza yardımcı olur.

Aracınızın çalınması ya da anahtarının kaybolması gibi durumlarda ise imdadınıza yine yol yardımı koşar.

Anahtarınız kaybolduğunda yedek anahtarınızı ücretsiz olarak alabilir ve yolculuğunuza devam edebilirsiniz.

Aracınız çalındığında da mutlaka sigorta şirketinizi bilgilendirmeniz gerekir.

Eğer sağlıyorlarsa sigorta şirketinizin ikame araç hizmetinden de yararlanabilirsiniz.

Bu hizmet genellikle, aracınızın bakımda ya da tamirde olduğu süreçlerde de sağlanır.

Yol Yardımıyla İlgili Önemli Notlar;

Yol yardımı dahilinde sunulan çekici hizmetleri, her kaza ve bozulmada sadece bir defa olmak üzere verilir. Aynı kaza ya da bozulma için ikinci bir hizmet sağlanmaz.

Araç sürücüsü herhangi bir maddenin etkisinde ise yol yardımına yönelik herhangi bir hizmet verilmez.

Hizmet koşulları arasında, kişinin aracının sınıfına uygun ehliyete sahip olması da yer alır.

Sigorta şirketinin elinde olmayan sebeplerden ötürü ya da doğal afetler sonucu oluşan mağduriyetler hizmet kapsamına alınmaz.

Bu durumlar içerisinde; savaş, patlama, doğal afetler, ayaklanma, kamulaştırma, tehlikeli hobiler, grev, ralliler, nükleer ve radyoaktif etkiler yer alır.

Bursada Oto kurtarma hizmeti veren, Bursa oto kurtarma ve yol yardımı veren firmamız size bu hizmetlerin bilincinde olmanızın faydalı olacağunı düşündük ve paylaştık bizi arayıp bilgi almaktan çekinmeyin.

​​​​​Bize bazende dost lazım her türlü konuda Çekici, Yol yardım, Toplu araç taşıma ve Yelkenli deniz araçları taşımada, Bursanın ve Türkiyenin her bölgesine il ve ilçelerinde hizmet vermekteyiz.

Esen kalın hayırlı yolculuklar...